Pravne odredbe

UVJETI KORIŠTENJA

Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka IWE d.o.o., Grožnjanska cesta 5, 52460 Buje, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke - Web trgovina.

Informacije koje IWE d.o.o. objavljuje na ovim web stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja. Medutim IWE d.o.o. ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg podatka na ovim web stranicama.

Naznačene cijene odgovaraju trenutnom cjeniku tvrke IWE. IWE d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, ažurira ili izmjeni podatke na svojim web stranicama, osobito one koje se odnose na opise i karakteristike proizvoda i cijene, uzimajući u obzir interaktivni karakter stranice. Za takve promjene IWE d.o.o., njegovi članovi ili zaposlenici ne snose odgovornost.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi.

Ukoliko trebate detaljnije informacije o proizvodima i uslugama, njihovim cijenama i dobavljivosti kontaktirajte prodaju IWE.

IWE zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Registracijom na ovim Web stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvačate Uvjete korištenja usluge Web trgovine IWE. Prilikom registracije na web stranice IWE sami odabirete korisničko ime i lozinku. U potpunosti ste odgovorni za čuvanje povjerljivosti vaše lozinke i korisničkog imena, te za sve radnje izvršene pod vašim imenom.

Sva zaštićena imena i/ili robne marke vlasništvo su njihovih vlasnika i navedena su samo u opisne svrhe.

Jamstvo privatnosti

Mi u IWE obavezujemo se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103/03.

Svi djelatnici IWE d.o.o. i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka.

Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Web trgovine.

Podaci i dane informacije biti će pohranjeni u bazi podataka društva IWE d.o.o. te će se smatrati povjerljivima. Radnici gore navedenih subjekata i druge osobe koje zbog naravi poslova koje obavljaju s gore navedenim subjektima ili za gore navedene subjekte imaju pristup povjerljivim podacima, obvezuju se da neće priopćiti takve podatke trećim osobama, iskoristiti ih protiv Vaših interesa, niti omogućiti trećim osobama da ih iskoriste.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da IWE može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

Ažuriranje uvjeta korištenja

IWE d.o.o. zadržava pravo ažuriranja ili izmjene uvjeta korištenja u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Najnovija verzija općih uvjeta korištenja može se pregledati klikom na link Pravne odredbe koji se nalazi na dnu web stranice.

X